Consultanta

Peste 20 de ani in prelucrarea lemnului

Un mobilier la comanda este unic, atat prin forma, dimensiuni si culoare cat si prin finisajele care inspira anumite curente din pictura sau arhitectura. Indiferent de stilul ales, noi reusim sa dam forma ideilor tale si sa le transpunem in imagini.

Experienta in prelucrarea lemnului ne-a invatat sa facem alegeri inspirate si sa venim cu idei constructive. Fiecare element de mobiler are o inspiratie, are o poveste de spus, are un mesaj de transmis.

Oferim clientilor nostri mai mult decat consultanta, oferim idei si solutii astfel incat oricine isi doreste mobila la comanda Sibiu sa ne aiba drept etalon. Vrem sa realizam pentru fiecare dintre voi lucruri unice si care sa va reprezinte, care sa va incante zi de zi cand ajungeti acasa.

Vrem ca in fiecare casa in care pasim sa realizam lucruri frumoase. Avem cunostinte temeinice de design de interior si reusim sa dam viata ideilor creative, imbinand utilul cu esteticul. Personalitatea ta se va regasi in fiecare obiect de mobilier la comanda semnat de Lemnor Sibiu.

Echipa Lemnor vine in intapinarea ta cu viziune si cu o executie perfecta in ceea ce priveste mobila la comanda Sibiu. Garantam un concept de mobilier unic pentru fiecare client in parte. Producem mobilier pentru orice incapere atat din lemn cat si din PAL sau MDF

Ascultam, studiem, creionam

Iubim lemnul, calitatea si lucrurile care se pot realiza din lemn. Pentru noi, lemnul sopteste, are o viata proprie pe care noi o imortalizam in obiecte de mobilier la comanda care sa te incante.

Iti oferim consultanta atat in productia de mobilier casnic (living, dressing, dormitor, baie si bucatarie) cat si in  productia de mobilier pentru sedii de firme si birouri, mobilier HoReCa, sali de asteptate, etc.

Pentru a reusi sa transformam visul tau in realitate, te ascultam cu atentie si creionam povestea ta intr-o schita. In functie de forma si de sarcina suportata te vom consilia in alegerea lemnului potrivit pentru ca tu sa obtii un mobilier durabil, de calitate si UNIC.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.